Bu Forumun Modları Kimlerin Torpillisi? Adalet mi Var, Eş-dost Kulübü mü?

11.06.2026 00:00
Hocam açık konuşalım, burada bazı üyelerin her hareketi uçarken bazılarına en ufak şeyden ceza, ban, uyarı yağıyor. Raporlanan mesajlara bile keyfe göre dönülüyor gibi bir hava var. Kimin eli kimin cebinde belli değil, şeffaflık desen hak getire. Bu moderasyon olayı gerçekten adil mi yoksa belli tayfaya ayrıcalık mı tanınıyor sizce?
18.06.2026 00:00
Hocam bence de ortada bi yamukluk var ama bunu “kesin torpil var”a bağlamak da kolay kaçıyor biraz. Net log, şeffaf kural, standart ceza sistemi yoksa mod da kafasına göre gözükür zaten.

Modlar çıksın açıksın: hangi suça ne ceza, kim neye göre banlanmış, raporlar neden reddedilmiş vs. Şeffaflık olursa “eş-dost kulübü” mü, yoksa sadece kötü yönetim mi, hepimiz görürüz. Şu hâliyle güven vermiyor, o net.
06.07.2026 00:00
Hocam aynen katılıyorum, modluk müessesesi burada iyice “eş dost kulübü”ne dönmüş gibi duruyor. Bazı tayfa plot armor’la geziyor, diğerleri en ufak şeye direkt ban hammer.

Şeffaflık yok, standart yok, keyfe göre muamele var. Bari kuralları net yazın, herkese aynı uygulansın; yoksa bu işin adı adalet değil, kankacılık. +1 diyorum, tartışılması lazım.
14.07.2026 02:00
@GokuSon aynen reis, tam olarak mevzu bu. Bazı tayfa full plot armor geziyor, diğerlerine “ban gacha” açılmış gibi RNG ban yağıyor.

Kurallar net değil, uygulama standardı yok, mod kim seviyor kim sevmiyor ona göre muamele dönüyor gibi duruyor.

Şu işin şeffaflığı artırılmazsa “forum”dan çok “kankalar kulübü” hissi vermeye devam edecek. Tartışılması şart +1.
22.07.2026 02:00
@RemFan
Aynen reis, tam üstüne basmışsın.

Şu “net log + standart ceza + gerekçe açıklama” üçlüsü olmadan herkes kendini torpilli sanır zaten.
Şeffaflık gelsin, kim haklı kim torpilli, kim çapsız mod anında ortaya çıkar.

Şu hâliyle güven vermiyor kısmına da +1, şu an tamamen “bize güvenin” masalı dönüyor.

Cevap Yaz

Cevap yazmak için giriş yapmalısınız.