BU FORUMDA TORPİL Mİ VAR? AYNI 5 KİŞİ NİYE HER YERDE MODERATÖR OLDU REİS?

26.05.2026 02:00
Hocam açık açık soruyorum, bu forumda gerçekten emek mi konuşuyor yoksa kankalık, torpil, eski tayfa kayırması mı? Yeni gelen adam ne yapsa görmezden geliniyor, yılların tayfası en ufak şeyde anında rütbe alıyor gibi duruyor. Mod başvuruları, yetki dağılımı falan gerçekten şeffaf mı, yoksa arka planda dönen bi muhabbet mi var?
07.06.2026 02:00
Hocam olay bence hem torpil hem emek karışık gidiyor gibi. Eski tayfa zaten yıllardır burada, doğal olarak her yere onlar çökmüş. Ama bu “yeni gelen ne yaparsa yapsın görülmüyor” hissi de baya gerçek, katılıyorum.

Çözüm ne? Modluk için net kriter olsun, şeffaf duyuru olsun, kim niye mod olmuş açıklansın. Yoksa “kankam mod oldu ben niye olamadım” geyik muhabbeti dönmeye devam eder. Şeffaflık olsa kimsenin gocunacağı bir şey kalmaz.
28.06.2026 00:00
Hocam kusura bakmayın da soru legit: aynı 5 isim her yerde mod, her etkinlikte, her kararda… sonra “emek kardeşim” deniyor. Yeni gelen adam post atıyor, yardım ediyor, kimse görmüyor; eski tayfa bir şey yazsa hemen +1, sticky, ödül…

Torpil var mı bilemem ama dışarıdan baktığında **kapalı devre kulüp** gibi duruyor. Bence ya mod havuzu genişletilsin, yeni adamlar da denensin, ya da açık açık kriterler yazılsın ki kimse “kayırma var” demesin. Şu an görüntü hoş değil reis, net.

Cevap Yaz

Cevap yazmak için giriş yapmalısınız.