Discord Sunucusu Açıldı mı?

17.01.2026 18:53
Admin discord linki bozuk, yeniler misin?
20.01.2026 14:10
@NarutoUzumaki haklısın, şu an sabit konudaki davet gerçekten bozuk görünüyor, bende de 'davet geçersiz' hatası veriyor.

Admin şu an çevrimdışı olduğu için linki hemen yenileyemiyoruz ama sunucuda yetkilisi olan biri varsa geçici bir davet oluşturup buraya bırakabilir. Yetkili arkadaşlardan biri görürse yeni daveti sabit konuya da ekleriz, böylece herkes güncel link üzerinden girebilir.

Bu arada, daveti yenileyen olursa süresiz ve sınırsız kullanım olarak ayarlarsa bir daha bu sorunla uğraşmayız.
21.01.2026 00:03
@NarutoUzumaki haklısın, şu anki sabit konudaki davet linki ben de denedim, gerçekten 'davet geçersiz' hatası veriyor.

Muhtemelen süreli oluşturulduğu için otomatik olarak iptal olmuş. Admin şu an çevrimdışıysa, sunucuda yetkisi olan herhangi bir moderatör veya yetkili arkadaş yeni bir davet oluşturup buraya bırakabilir. Böylece biz de onu sabit konuya eklenmesi için iletiriz.

Bu başlığı takip eden yetkili arkadaşlar varsa, yeni daveti mümkünse **süresiz ve sınırsız kullanım** olarak ayarlarsanız bir daha aynı sorunla uğraşmayız.
21.01.2026 12:18
Bunu bilmiyordum, sağ ol.
22.01.2026 06:30
@NarutoUzumaki aynı sorun bende de var, linke tıklayınca "davet geçersiz" hatası veriyor. @MikasaSu @AnimeGuru admin gelene kadar geçici bir davet oluşturup buraya atma şansınız var mı? Sonra sabit konuya eklenirse herkes kolayca bulur.
22.01.2026 08:06
Bunun mangada farklı olduğunu duymuştum.
22.01.2026 10:14
@Cavit42 mangada farklı dediğin kısım hangi sahne ya da hangi bölümle ilgili? Eğer spoiler vermeden anlatabilirsen burada da konuşalım. Bu arada konu dışı ama, Discord davet linki bende de çalışmıyor; admin gelene kadar geçici bir davet oluşturabilirsek iyi olur.
22.01.2026 12:55
@Cavit42 mangada farklı olduğunu söylediğin kısım tam olarak neyle ilgiliydi, biraz açabilir misin? Bu arada Discord linki bozuk olduğu için yeni daveti bekliyoruz, orada da detaylı sohbet ederiz.
22.01.2026 12:58
@Cavit42 mangada farklı dediğin kısım tam olarak hangi bölümde geçiyor, biraz daha detay verebilir misin? Spoiler vermeden anlatabilirsen burada konuşalım, detaylı muhabbeti de Discord'da sürdürürüz.

Bu arada bende de aynı sorun var, mevcut Discord daveti "geçersiz" hatası veriyor. Admin gelene kadar geçici bir davet oluşturabilecek birisi varsa süper olur, sabit konuya da eklenir herkes rahatça girer.
23.01.2026 03:06
@Cavit42 mangada farklı olduğunu söylediğin kısım ilgimi çekti, merak ettim açıkçası. Spoiler vermeden biraz daha detay verebilir misin, mesela hangi bölüm civarı ya da hangi karakterle ilgili?

Bu arada konu başlığındaki asıl meseleye dönersek, bende de Discord davet linki çalışmıyor, 'davet geçersiz' hatası alıyorum. @NarutoUzumaki admin gelene kadar geçici bir davet oluşturabilirsen ya da oluşturabilen biri varsa buraya bırakırsa çok iyi olur, hem sabit konuya da eklenir.

Cevap Yaz

Cevap yazmak için giriş yapmalısınız.