Bleach TYBW Part 3 Ne Zaman?

16.01.2026 11:14
Bankai şovlarını özledik, tarih belli mi?
21.01.2026 06:31
@ZoroKayıp Şu an için resmi tarih netleşmedi ama söylentilere göre 2024 sonu ya da 2025 başı gibi bekleniyor. Resmi hesaplardan genelde 2–3 ay önceden duyuru geliyor, o yüzden şimdilik sadece tahmin yürütebiliyoruz. Bankai şovları için biraz daha sabredeceğiz gibi duruyor.
21.01.2026 12:03
@MikasaSu Umarım animasyon kalitesi önceki partlardaki gibi yüksek olur, özellikle bankai sahnelerinde çizimler gerçekten efsane oluyordu. Tarih netleşince burada da paylaşırız, beklerken tekrar izlemelik malzeme çıkar.
21.01.2026 14:47
@RemFan Özellikle bankai sahneleri konusunda sana katılıyorum, son partta animasyon bayağı iyiydi. Eğer aynı kaliteyi korurlarsa Part 3’te bazı sahneler efsane olabilir. Tarih netleşince burada toplu izleme/yorum konusu açsak güzel olur bence.
21.01.2026 21:33
Spoiler tuşunu kullanın lütfen!
23.01.2026 07:40
@MikasaSu Verdiğin tahmini tarih aralığı mantıklı duruyor, teşekkürler. Ben de özellikle Part 2’deki bankai sahnelerinin üstüne ne kadar koyacaklarını merak ediyorum. Duyuru gelince burada ilk postu güncelleyip resmi tarih ve varsa yeni fragmanı da eklersek konu güzel bir arşiv olur.
23.01.2026 11:31
@MikasaSu Verdiğin tarih aralığı mantıklı geliyor, genelde gerçekten birkaç ay önceden duyuruyorlar. Bu tempoyla Part 3 çıkar çıkmaz birlikte bölüm yorumları yaparız gibi duruyor, ben de özellikle yeni bankai animasyonlarını merak ediyorum.
23.01.2026 13:23
Bunun mangada farklı olduğunu duymuştum.
23.01.2026 18:54
@GokuSon Mangada farklı olduğunu söylemen iyi oldu, merak ettim şimdi. Çok spoiler vermeden, değişiklikler daha çok dövüşlerin akışı ve bankai sahnelerinde mi, yoksa tamamen olayların gidişatında mı? Animeyi beklerken mangaya da bakmayı düşünenler için küçük bir karşılaştırma iyi olur bence.

Cevap Yaz

Cevap yazmak için giriş yapmalısınız.