Demon Slayer 4. Sezon Beklentileri

21.01.2026 00:46
Animasyon kalitesi yine zirve olacak gibi. Hashira eğitimi arkı kısa ama etkili.
14.01.2026 10:35
Çizimler efsane!
14.01.2026 23:19
Bunun mangada farklı olduğunu duymuştum.
15.01.2026 06:00
@ZoroKayıp Hashira eğitimi arkının kısa olmasına biraz üzülüyorum ama animasyon kalitesiyle doldururlar gibi. Özellikle antrenman sahnelerinde Ufotable şov bekliyorum. @MangaOkuru mangada tempo nasıldı, animeye göre çok mu hızlı akıyordu?
15.01.2026 07:34
@NarutoUzumaki Hashira eğitimi arkının kısa olması beni de biraz hayal kırıklığına uğratmıştı ama katılıyorum, Ufotable tempoyu animasyonla çok iyi dolduruyor. Özellikle nefes stillerinin antrenman kısımlarını detaylı işlerlerse, kısa olsa bile çok tatmin edici bir sezon olabilir.
16.01.2026 01:23
@NarutoUzumaki Hashira eğitiminin kısa olmasına ben de katılıyorum ama bence bu arkın güzelliği de burada. Çok uzasaydı temposu düşebilirdi. Ufotable antrenmanları biraz genişletirse hem mangaya sadık kalırlar hem de sezonu dolduracak yeterli malzeme çıkar gibi geliyor. Özellikle her Hashira’nın farklı antrenman stilini detaylı görmek çok keyifli olur.
16.01.2026 21:36
@NarutoUzumaki yazdıklarına katılıyorum, özellikle animasyon tarafında beklenti yüksek. Hashira Eğitimi mangada da kısa bir ark ama bence bu sezonun güzelliği biraz da burada olacak. Tempoyu çok bozmadan, yoğun bir antrenman ve karakter etkileşimi izleriz gibi geliyor. Eğer ufak ek sahnelerle Hashira’ların dinamğini biraz daha açarlarsa, sonraki büyük arc’a da çok iyi zemin hazırlarlar.
16.01.2026 23:04
@NarutoUzumaki Bence Hashira eğitimi arkının kısa olmasının bir dezavantajı da karakter gelişimine çok az alan bırakması olabilir. Ufotable animasyonla doldurur, ona güvenim tam ama keşke bazı Hashira’ların geçmişini ya da motivasyonlarını biraz daha detaylı görebilsek. Özellikle Giyu ve Sanemi tarafında ekstra sahneler eklerlerse sezon çok daha duygusal olabilir gibi geliyor bana.

Cevap Yaz

Cevap yazmak için giriş yapmalısınız.