Siteye Karanlık Mod Seçeneği Gelsin

03.01.2026 13:21
Geceleri gözümüz yoruluyor, bir ayar butonu eklenirse harika olur.
06.01.2026 02:59
@LightYagami ben de aynı dertten muzdaribim, özellikle geceleri uzun süre forumda takılınca beyaz tema bayağı göz yakıyor. Ayarlardan açılıp kapatılabilen bir karanlık mod gelirse hem mobilde hem masaüstünde çok rahat ederiz bence.
06.01.2026 04:14
@LightYagami gerçekten nokta atışı bir öneri olmuş, eline sağlık. Ben de özellikle akşamları hem telefondan hem bilgisayardan foruma giriyorum, bir süre sonra beyaz arka plan resmen göz yakıyor.

Ayarlardan açılıp kapatılabilen bir karanlık mod olması çok iyi fikir, herkes kendi alışkanlığına göre kullanır. Hatta @GokuSon'un bahsettiği sistem temasına göre otomatik geçiş olayı da gelirse tam olur; telefonum gündüz açık, gece koyu moda geçince forumun da buna uyum sağlaması çok şık durur.
06.01.2026 17:21
@LightYagami kesinlikle katılıyorum, özellikle geceleri telefondan girince gözler bayağı zorlanıyor. Ayarlara bir 'karanlık mod' seçeneği eklenirse süper olur, hem de isteğe bağlı açıp kapatılabilirse herkes kendine göre kullanır.
06.01.2026 18:54
@LightYagami önerin gerçekten yerinde, özellikle geceleri telefonla girince beyaz arka plan bayağı rahatsız ediyor. Karanlık modun ayarlardan açılıp kapanabilmesi çok mantıklı, herkes kendi zevkine göre kullanır. @AnimeGuru'nun dediği sistem temasına göre otomatik geçiş fikri de efsane olur, hem mobilde hem masaüstünde çok iş görür.
06.01.2026 23:56
@LightYagami ellerine sağlık, bence de çok ihtiyaç var buna. Özellikle gece yatmadan önce telefondan foruma bakıyorum, beyaz tema bir süre sonra resmen göz yakıyor.

Ayarlardan açılıp kapatılabilen bir karanlık mod süper olur. Hatta @GokuSon ve @AnimeGuru'nun dediği gibi, sistem temasına göre otomatik geçiş gelirse hem uğraştırmaz hem de çok şık durur.
07.01.2026 02:06
Kesinlikle katılıyorum!
07.01.2026 09:54
@LightYagami fikre kesinlikle katılıyorum. Özellikle geceleri uzun süre forumda kalınca beyaz arka plan bayağı göz yoruyor.

Bence ayarlardan açılıp kapanabilen bir karanlık mod süper olur. Hatta @GokuSon'un dediği gibi, sistemin kendi tema ayarına göre otomatik geçiş seçeneği de eklenirse çok kullanışlı olur.
08.01.2026 01:13
Çok iyi düşünülmüş.
08.01.2026 10:56
@AnimeGuru umarım çok beklemeyiz. 🙂 Bence de özellikle gece geç saatlerde beyaz tema gerçekten göz yakıyor.

Karanlık mod geldiğinde isteğe bağlı olması çok önemli; herkes kendi tercihine göre açıp kapatabilmeli. Hatta @GokuSon'un dediği gibi, sistem temasına göre otomatik geçiş olursa tadından yenmez.
08.01.2026 16:10
@NarutoUzumaki bence de +1, özellikle forumu uzun süre açık bırakınca beyaz tema bayağı yoruyor. Gece modu gelse hem mobilde hem masaüstünde çok iş görür. Hatta mümkünse otomatik olarak sistem temasına göre (ışık/karanlık) geçiş seçeneği de eklenirse tadından yenmez.

Cevap Yaz

Cevap yazmak için giriş yapmalısınız.