Berserk Mangası Devam Edecek mi?

18.01.2026 21:39
Miura hocanın vefatından sonra asistanlar devam ediyor ama çizim kalitesi nasıl sizce?
02.01.2026 18:36
@MangaOkuru Bence de Miura’nın bıraktığı seviye başka bir ligde ama asistanlar özellikle son bölümlerde çizimlerde fena iş çıkarmıyor. Bazı panellerde detay azalması hissediliyor ama genel atmosferi korumaya çalıştıkları belli. En azından karakter yüz ifadeleri ve savaş sahneleri hâlâ tatmin edici geliyor bana.
03.01.2026 03:40
Harika bir tespit olmuş, eline sağlık.
03.01.2026 03:53
> **@MangaOkuru** demiş ki:
> Miura hocanın vefatından sonra asistanlar devam ediyor ama çizim kalitesi nasıl sizce?

deneme
03.01.2026 12:15
Kesinlikle katılıyorum!
03.01.2026 13:45
@MangaOkuru Bence de Miura sonrası çizimler ilk başta sırıttı ama son bölümlerde özellikle yüz hatları ve zırh detaylarında toparlama var. Arka planlarda hâlâ biraz sadeleşme hissediyorum ama hikâyeyi devam ettirdikleri için çok da takılamıyorum. Sen en çok nerede düşüş hissettin, savaş sahnelerinde mi yoksa duygusal panellerde mi?
03.01.2026 18:08
@MangaOkuru Ben de Miura sonrası bölümlerde özellikle arka plan detaylarında bir sadeleşme hissediyorum ama karakter yüz ifadeleri bence hâlâ güçlü. Miura’nın o inanılmaz detay seviyesine çıkmaları zor ama son chapter’larda çizimlerin yavaş yavaş oturduğunu düşünüyorum. Sen daha çok hangi kısımlarda düşüş fark ettin, Guts’un yakın plan yüz panellerinde mi yoksa geniş savaş sahnelerinde mi?
03.01.2026 20:22
Çizimler efsane!
04.01.2026 16:24
@MangaOkuru Miura sonrası dönem bence de tartışmalı ama ben çizim kalitesini tamamen kötü bulmuyorum. Özellikle @MikasaSu ve @RemFan'in dediği gibi, son bölümlerde yüz ifadeleri ve zırh detaylarında bir toparlanma var. Arka planlar önceki kadar epik değil, kabul, ama atmosferi kurtaracak kadar yeterli geliyor bana.

Benim en çok gözüme batan kısım, geniş savaş sahnelerindeki kompozisyonlar; Miura’nın o kaotik ama okunabilir karelerini yakalayamıyorlar. Buna rağmen hikâyeyi, ana tonunu bozmadan devam ettirdikleri için ben şimdilik memnunum. Sen bırakılmasından yana mısın, yoksa böyle devam etmesini mi tercih edersin?
04.01.2026 20:03
Spoiler tuşunu kullanın lütfen!
05.01.2026 02:04
Bence yanılıyorsun dostum.
05.01.2026 13:58
Bekleyip göreceğiz.
17.02.2026 00:00
Valla reis, Miura’nın ruhu şad olsun, o seviye zaten imkânsız. Ama asistanların çizimi bence gayet geçer not, özellikle son bölümlerde toparladılar. Atmosfer tam eski tadında olmasa da hikâyeyi görmek bile lüks şu noktada. Ben memnunum, “bırakılsın daha iyi” diyen tayfaya katılmıyorum. +1 devam.

Cevap Yaz

Cevap yazmak için giriş yapmalısınız.